Saturday, June 21, 2008

Curhat goes East and West this weekend

EAST
Surabaya, East Java, is hosting East Design & Graphic Expo (EDGE) from June 18th to 21st, 2008. Thanks to Bangkit Cergam team, visitors can find and read Indonesian's newest comics at this event, including Curhat Tita. Have a look at more photos at MKI album: Bangkit Cergam @EDGE Surabaya; the ambience and display at the event are quite impressive.











photos: window display and reading booths, courtesy of MKI



WEST

In Amsterdam, Western Europe, Garagesale is happening again! June 21-22, 2008 at Chiellerie Gallery. This event is where comics, illustrations, urban toys, T-shirts and many other variations of artworks and merchandise can be acquired in a fun setting! Lookie what they have among the comics display! Brought to you by Buzzworks.

photo: Curhat Tita among Buzzwork books and merchandise, courtesy of Buzzworks

Watch the videoclip from the opening night:
http://www.youtube.com/watch?v=WfAzhaFYQAM

33 comments:

  1. gawaaaaat.... sekali dayung... satu ke barat.. satu ke timur

    ReplyDelete
  2. wah,'ta, aku nggak berjodoh dng Lambiek walaupun apartment sewaanku hanya berselang 10 pintu saja! Jam buka mereka nggak cocok dengan waktuku keluyuran di sana. Tapi aku sudah tahu sekarang rumah keduamu ;)

    ReplyDelete
  3. mantap tita! tinggal north-south nya nih :D north-nya Sweden mungkin? ;) Southnya bisa australia, kalau ave masih di sana bisa lewat ave :)

    ReplyDelete
  4. ooooh.... i love the display..... and wish to be either in the west or east....:(

    ReplyDelete
  5. What else to say but kereeen *kayaknya lo bosen kali dengernya :))*

    ReplyDelete
  6. wah .. kerean and hebat! I like those rectangular cubed display, but most keren also is your curhat tita stacked there with all those books in amsterdam!

    ReplyDelete
  7. haha.. gue malah kuatir elu2 yg pada bosen posting gue ginian mulu :P

    ReplyDelete
  8. ooh I so wanted to be a keren in person there right now! i was in one garagesale amsterdam a couple of years ago, and couldn't resist to come back the next day just for the sake of being there! (*starting to sound like simpson's 'comicbook guy')
    terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. waduuuh ..... 'curhat tita' memang hebaaat ...... semalem baca2 lagi sampe geli sendiri. Benar2 menghibur!

    ReplyDelete
  10. Dan herannya malah ga ada di Medan!

    ReplyDelete
  11. waa.. senang sekali setiap kali dengar ada yg ikut menikmati :) afya udah ikutan baca juga?

    ReplyDelete
  12. iya tuh, kabarnya sumatra nggak kebagian. kalo mau pesen online aja sisc.

    ReplyDelete
  13. meskipun belum (bisa) baca, dia mengaku kalo buku itu miliknya, soalnya ada hubungannya dengan temannya (lindri) .... 'curhat tita' dibawa terus ke sekolah seminggu ini. Belakangan lha kok 'transition' juga nongkrong di tas sekolahnya he... he...

    ReplyDelete
  14. waduh.......................
    manstabs......................

    ReplyDelete
  15. ckckck! cool poooooollll!

    fiuh! ...
    :D

    ReplyDelete
  16. ckckck! cool poooooollll!

    fiuh! ...
    :D

    ReplyDelete
  17. keren. saya sebagai bangsa indonesia kok ikutan gaya ya? hi hi hi

    ReplyDelete
  18. kapan kamu ke bulan lagi? aku boleh nitip ya...

    ReplyDelete
  19. boleh dong.. gaya itu penting! :D

    ReplyDelete
  20. hahaha dasar bocahhh.. nanti ketemu lindri lagi ya, di TK B! :D

    ReplyDelete
  21. rabu tgl 25 , 10 hari aja. titip apa?

    ReplyDelete
  22. Ta, kok yang di JCC ga dipaang? Kebureman ya? Sayang deh, mungkin krn ga pake blitz dan motretnya goyang, padahal (dulu) sukamoto san julukannya, hehehe, ga papa ya Ta? Maaf deh! Ibunya 3T

    ReplyDelete