Monday, June 9, 2008

Free Pins for Online Orders

Order TRANSITION online and get a free pin! Transition was launched on June 5th, 2008 for PPBI'08 event and is printed as a limited edition. It's a 24-page story that was created during the 24 Hour Comics Day 2006 and was selected as one among 10 (out of 1,200 entries from all over the world) to be published in the 24 Hour Comics Day Highlights 2006.
 

One pin for each copy is available for free if you order Transition online. Please state which pin you choose with your copy when you send an order to esduren at Multiply. Extra pins can be purchased and are priced at IDR 5,000,- each.Purchasing Online:
1. Please send a private message to esduren at Multiply, containing your name and postal address, and the code number
of the pin (see the above image) you'd like to have with your book.
One free pin for each book, so you'll get 2 pins for 2 books, 10 pins for 10 books, and so on.

2. Book (plus a free pin): IDR 12,000,-
(extra) pin: IDR 5,000,-
Postal fee IDR 5,000,- (to all over Java, except to Surabaya: IDR 6,000,-)

3. Transfer the total amount to one of these accounts:
 
130-00-0526220-2
Bank Mandiri
cab. Asia Afrika Utara, Bandung
a.n. Rony amdani
Jl. Eceng 2, Bandung

0028649704
BNI 
cab. ITB Bandung
SWIFT code: BNINI DJAITB
a.n. Dwinita Larasati
Jl. Cihaur 24, Bandung 40135

4. Send the proof of payment
by fax to (022) 7319981 attn. Rony Amdani OR by email to titalarasati@gmail.com  

23 comments:

  1. make it 5! so i'll get all the 5 pins! :)

    ReplyDelete
  2. ahh :)) coming right up, ma'am! thanks!

    ReplyDelete
  3. mau mau mauuu, simpenin satuuu.. trus daripada ribet ke bank, mending aku ambil sendiri aja langsyung gimana? hehehehe

    ReplyDelete
  4. mbak tita...
    aku mau....

    aku tadi udah pm :D

    ReplyDelete
  5. assiiikkkk.. pindah ke sms aja deh.. hihihi

    ReplyDelete
  6. waduh pin-pin-nya lucu lucu bangeeetttdhhsss!!!!
    aku nanti beli 5 juga deh -- biar sekalian buat kucingkembar, tkmaia, rasti812 (mau titip ngga oooiiii?) -- pas nanti aku di bandung ... ngga bakal habis kan ya?

    ReplyDelete
  7. sip, udah dicatet. makasih yaa :)

    ReplyDelete
  8. kalo mau, disimpenin dulu. ntar tinggal transaksi, sambil makan es oyen ;))

    ReplyDelete
  9. mbak Tita, dari pengalaman beli Curhat Tita, transfer ke sesama Mandiri minimal mesti 50ribu tu & aku transfer 50rb jadinya. Nggak ada BCA ya?

    ReplyDelete
  10. syahna dan fizhan langsung berebut pin! hih i hi... supaya adil masing2x dapet dua, dan gue kebagian satu, horeeeeeeee.....

    ReplyDelete
  11. lho.. tapi kan fizhan ngasih satu ke lindri tadi.. hihihi...

    ReplyDelete
  12. iya sih, nggak ada yg punya BCA.. harus minjem account orang nih...

    ReplyDelete
  13. iya?

    halah, cinta bersemi sejak TK-A, ampun!

    ReplyDelete
  14. mbak, paket Transitionnya udah sampe yah kemaren hari Selasa dan saya udah email bukti transfernya.. =)
    thanks banget yaa!!

    ReplyDelete
  15. Ta, sudah pesan via PM ... hehehe, telat pisan yaa gua ...

    ReplyDelete
  16. udah nyampe transitionnya tapi pine ga ada ya?

    ReplyDelete